Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 6 octombrie 2010

Dispute

Un conflict poate fi starnit din mai multe motive printre care si nedialogarea protagonistilor dezacordului , informarea inexacta a unuia sau a celuilalt , interpretarea eronata etc .

Este sugerata rezolvarea celor doi fara a mai implica si o a treia persoana - chiar daca le poate rezolva problema - deoarece acest lucru tradeaza stapanirea pe situatie a celor doi .

Este important ca unul sa ii accepte perspectiva celuilalt de vedere si viceversa .

Daca in discutie suntem egocentrici sau interrupem mereu mesagerul este total in zadar dorinta noastra de a iesi bazma-curata din disputa . Un sfat bun il constituie buna dialogare .

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Fratilor ... compunerea este a mea , deci orice indoiala ati avea-o in legatura cu originalitatea ei sa vi se scoata din cap pentru ca este a mea :P

Ea este pentru Ed.Civica si va fi trimisa de mine , maine dimineata , la prima ora .

Am ales sa o puplic pentru ca Beky ( cea care scrie Hell or Heaven ) m-a incurajat sa o fac , deci iata-ma in fata unei pagini a unui blog si a unei ferestre care ii apartine unui sacaietor de la mine din clasa ( dintre ai mei colegi ... il stiti pe Vali , nu ?! :)) Cum sa nu ?! Si pe voi va terorizeaza ! Numai ca nu va freaca atata la melodie ca pe mine :-w !

Asa ca dragi "pretini" ... sper sa va placa si daca lasati si voi un comentariu cat de mic , nu ma deranjeaza absolut deloc >:D<

Kisses :* >:D<

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu